Video

Skindstegt fisk med skorzonerrod og spidskål

400 g filet af fisk med skind (rødfisk, sandart, aborre, fjæsing eller knurhane)
300 g skorzonerrod
2 spsk olivenolie
1 bk svampe (champignon, marksvampe, bøgehatte, østershatte mm.)
2 fed hvidløg
1 bdt frisk timian
1 dl græskarkerner
¼ sommerkål eller spidskål
1 spsk sesamolie
3 spsk citronsaft
50 g sorte oliven uden sten
1 spsk tamari
Tilbehør: ovnstegte kartofler

Kilde: Madbio.com - Aarstidernes mad-TV-kanal på nettet. Se hvad der er på menuen til i aften, og få alle råvarer samt opskrifter leveret til døren.

Vidste du...
.. at du skal svømme uafbrudt i 32 minutter for at forbrænde to glas vin.
Afstemning

Hvor tit spiser du morgenmad?

0-2 gange om ugen 10 %
3-5 gange om ugen 10 %
5-7 gange om ugen 81 %

Du skal logge på for at kunne stemme.