Video

Skindstegt fisk med skorzonerrod og spidskål

400 g filet af fisk med skind (rødfisk, sandart, aborre, fjæsing eller knurhane)
300 g skorzonerrod
2 spsk olivenolie
1 bk svampe (champignon, marksvampe, bøgehatte, østershatte mm.)
2 fed hvidløg
1 bdt frisk timian
1 dl græskarkerner
¼ sommerkål eller spidskål
1 spsk sesamolie
3 spsk citronsaft
50 g sorte oliven uden sten
1 spsk tamari
Tilbehør: ovnstegte kartofler

Kilde: Madbio.com - Aarstidernes mad-TV-kanal på nettet. Se hvad der er på menuen til i aften, og få alle råvarer samt opskrifter leveret til døren.

Vidste du...
.. at du kan blive mæt af mindre mad, hvis bare du spiser langsomt.
Afstemning

Hvilken ferie er du mest til?

Storbyferie 14 %
Luksus ferie 10 %
Aktiv ferie 52 %
Camping ferie 19 %
Andet 5 %

Du skal logge på for at kunne stemme.