Video

Fiskepinde med majs og dip

4 majskolber
400 g fiskefars
– kan tilsmages med løg,
krydderurter og fløde
4-8 træspyd
75 g müesli
olivenolie og smør til
stegning
400 g grøntsager i stave
fx gulerødder, peber og
agurk
4 modne tomater
havsalt og peber
1 lille bæger drænet
yoghurt
1 lime eller citron
1 lille bdt krydderurter
fx persille eller oregano

Kilde: Madbio.com - Aarstidernes mad-TV-kanal på nettet. Se hvad der er på menuen til i aften, og få alle råvarer samt opskrifter leveret til døren.

Vidste du...
.. at sæsonens mad er klart den billigste! Fx kartofler, rodfrugter og kål til efterår og vinter, og fx jordbær og asparges om sommeren.
Afstemning

Kan du godt lide at købe mad udefra (Take away) til dit aftensmåltid?

Ja 33 %
Nej 61 %
Det ved jeg ikke 6 %

Du skal logge på for at kunne stemme.